Използваме „бисквитки“, за да оптимизираме Вашето търсене и за да персонализираме blick-bg.com спрямо Вашите предпочитания. Научете повече за нашите „бисквитки“.

  • Днес е: 16 май 2022, понеделник
За нас

blick-bg.com е сайт, ориентиран към сферата на културата, изкуството, образованието, туризма и творчеството. Това е сайт, чийто екип имаме желанието да Ви представяме позитивни новини и с това да се отличим от всички останали. Също така искаме да дадем място за изява на младите надежди в българската култура, изкуство и наука, както на „забравените“ и „неизвестните“ артисти, културни дейци и творци. Ще Ви предложим статии, коментари, анализи, интервюта с различни хора от изброените сфери, но и ще се опитаме да дадем гласност на обикновения човек. Ще Ви предложим интересни рубрики, с които чашата горчиво кафе, която пиете сутрин ще е по-сладка.
Ще организираме различни инициативи, игри и т.н., които Вие – нашите читатели ще имате възможност да се включвате.
Ще Ви разказваме приказки и ще Ви зареждаме с добро настроение.
Ще Ви даваме възможност да се докосвате до творчеството на наши приятели, като не само да виждате техните произведения, но и ще Ви даваме възможност да се запознаете с историята и мотивацията на тяхното създаване, както и други интересни възможности.
Това е сайтът на позитивните емоции. Последвайте ни, усмихнете се и преоткрийте любовта си към културата, изкуството, образованието и туризма. Всичко това може да намерите тук – в blick-bg.com.
Самото име blick – БЛИК е абревиатура на Благоевград – изкуство и култура, но ние ще се опитаме да Ви представяме случващото се в тези сфери не само в града, но и в цялата област, дори и за цялата територия на България, за да Ви носим добро настроение и за да Ви информираме.